Helpen bij educatieve activiteiten voor kinderen

Helpen bij educatieve activiteiten voor kinderen

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 6 maanden
Wilhelminaplantsoen 2, 1601 LS Enkhuizen, Netherlands
Activiteiten begeleiden
DierenwelzijnNatuur & MilieuOnderwijs
1 plaats over.
Maatschappelijke stage Delen
Bezoekerscentrum Hertenkamp
#83427
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Bezoekerscentrum-Hertenkamp1/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-educatieve-activiteiten-voor-kinderen/83427 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het geen probleem om in de vakantie stage te lopen? Werk je graag met kinderen? Help ons dan met de educatieve activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij leuke educatieve activiteiten voor kinderen. Hierbij leren wij de kinderen dingen over de natuur.


In het hele schooljaar organiseren we zo'n 10 activiteiten. We zoeken een leerling die het leuk vindt om te komen helpen bij deze activiteiten. Elke activiteit duurt zo'n 3 uur per keer.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Maatschappelijke stage Delen

Over Bezoekerscentrum Hertenkamp

Bezoekerscentrum ‘Hertenkamp Enkhuizen’ ligt midden in het Wilhelminaplantsoen, binnen de vestinggrens van de historische stad Enkhuizen. Dat is een unieke plek in Enkhuizen, waar kinderen en volwassenen in contact komen met allerlei boerderijdieren, spelen en ontdekken in de natuur. De theetuin met het uitzicht over de hertenweide, de kinderboerderij, de natuurspeeltuin en de natuurtuin zijn gratis te bezoeken. Naast de vrije inlooptijden, worden het hele jaar door uiteenlopende activiteiten georganiseerd.