Skip Sidebar
De Baanbreker

De Baanbreker

Non-profit

Over ons

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten en/of een beperking. We begeleiden de mensen vanuit de participatiecentra (waar meedoen centraal ...

WelzijnMensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid
Deel
Kringloopwinkel ’t Zoldertje zoekt een enthousiaste stagiair

Kringloopwinkel ’t Zoldertje zoekt een enthousiaste stagiair

Project (Tijdelijk) · 2–6 uur/week
Harpstraat 3, 1601 GN Enkhuizen, Netherlands
WinkelGastheer/vrouw
WelzijnMensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid
4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
De Baanbreker
#69046
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/De-Baanbreker1/Maatschappelijke-stages/Kringloopwinkel-t-Zoldertje-zoekt-een-enthousiaste-stagiair/69046 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om met tweedehands spullen bezig zijn? En hou je ervan met mensen in contact te zijn? Kom dan je stage doen in onze kringloopwinkel.

Uitgebreide omschrijving

We zijn een kringloopwinkel in de binnenstad van Enkhuizen. De kringloopwinkel is ook een dagbestedingswerkplek voor mensen met een beperking of psychische klachten. Als stagiair kom je helpen bij het verzorgen van de winkel; alles moet er netjes uitzien. Je sorteert de binnen gebrachte producten, vult de schappen en helpt om de spullen te verkopen.


Je komt ons helpen binnen onze openingstijden. Dit kan doordeweeks na schooltijd, maar ook op zaterdag.

 

Wat verwachten wij van jou:

Je assisteert de begeleiding in de winkel bij alle voorkomende werkzaamheden. Daarbij heb je ook contact met de deelnemers van onze dagbesteding. Met hen samenwerken is een stukje van je werk. Daarom willen we graag leerlingen die het leuk vinden om met hen te werken. Goede sociale vaardigheden én lekker kunnen aanpakken zijn belangrijk.

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Enkhuizen Maatschappelijke stages > De Baanbreker > Kringloopwinkel ’t Zoldertje zoekt een enthousiaste stagiair

Over De Baanbreker

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten en/of een beperking. We begeleiden de mensen vanuit de participatiecentra (waar meedoen centraal staat) en onze leerwerkplekken.