Kom bij ons leren hoe een sportvereniging werkt

Kom bij ons leren hoe een sportvereniging werkt

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
De Gouw 3e, 1602 DN Enkhuizen, Nederland
SportTrainingBuiten
Sport & Recreatie
3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Enkhuizer Tennis Club
#83490
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Enkhuizer-Tennis-Club/Maatschappelijke-stages/Kom-bij-ons-leren-hoe-een-sportvereniging-werkt/83490 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je nog nooit lid geweest van een sportvereniging, en ben je benieuwd hoe het daar werkt? Kom dit dan bij ETC leren.

Uitgebreide omschrijving

ETC is de tennisvereniging van Enkhuizen. Bij ons kun je stagelopen door de tennistrainer te helpen met de lessen te geven, maar kun je niet tennissen, dan kun je bij ons ook leren hoe een sportvereniging werkt.


Een sportvereniging is net een bedrijf: leden betalen geld wat geïnd en registreert moet worden, de kantine moet bemand worden en er moet voldoende drinken en snacks op voorraad zijn, het tennispark moet onderhouden worden, en nog zoveel meer!


Bij ons kun je dus leren hoe een vereniging werkt, door interviews af te nemen bij diverse commissies binnen de club:

  • Jeugcommissie
  • Digitale commisse
  • Kantinecommissie
  • Toernooicommissie
  • Onderhoudscommissie


Daarnaast krijg je inzicht in de inkomsten- en uitgavenstroom en hoe dit werkt met subsidie. Aan het einde van de stage weet je alles van de club!


Jouw begeleider zorgt er voor dat je contact kun opnemen met de juiste personen: aan jou de taak om de juiste vragen te bedenken, en alles uit te werken tot een verslagje. Dit tel je uiteraard als stage uren.

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over Enkhuizer Tennis Club

De Enkhuizer Tennis Club bestaat al sinds 1917 en heeft ongeveer 675 leden. We hebben een mooi clubhuis, 4 gravelbanen, 3 grasbanen en 4 padelbanen. Gedurende het seizoen worden diverse toernooien en evenementen georganiseerd.