Kookassistent bij AllesKidz kinderkoken

Kookassistent bij AllesKidz kinderkoken

Project (Tijdelijk) · 2-3 uur/maand · Start vanaf 6 sep 2024
Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel, Netherlands
Koken & eten
Kunst & cultuurKinderen & JongerenWelzijn
3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein
#83281
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Sociaal-cultureel-centrum-T-Stadsplein1/Maatschappelijke-stages/Kookassistent-bij-AllesKidz-kinderkoken/83281 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

1x per maand op donderdagmiddag mogen kinderen bij ons komen om met zijn allen te koken. Vind je koken leuk en help je graag kinderen? Loop dan hier stage!

Uitgebreide omschrijving

Één keer per maand op donderdagmiddag van 16 tot 18u is er AllesKidz kinderkoken bij 't Stadsplein. Kinderen van 6-12 jaar komen koken onder begeleiding van een kookjuf. Samen met de kookjuf begeleid jij de kinderen. Je helpt mee met de voorbereidingen zoals het snijden van groente en het klaarzetten van alles, en na de kookworkshop help je mee om alles weer netjes achter te laten.


Wat verwachten wij van je:

Je hebt een klik met kinderen.

Je vindt het leuk om te koken.

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over Sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein

‘t Stadsplein richt zich op het bieden van culturele en sociale activiteiten voor alle bewoners van Stede Broec en omgeving. Vanuit het buurthuis organiseren we cursussen, activiteiten, workshops, internationale uitwisselingen, themadagen en speciale evenementen. Ons sociaal cultureel centrum draait vooral ook door de enorme inzet van ongeveer 85 vrijwilligers met verschillende taken en verantwoordelijkheden, en tientallen stagiaires.