Skip Sidebar

Over ons

Volleyballen is het leukst in Enkhuizen! Welkom bij Madjoe. Een volleybalvereniging met passie voor de sport en onze leden. En met een uitzonderlijk goede, motiverende sfeer! Voor jong en oud, ...

Sport & Recreatie
Deel
Trainer bij mini-volleybal

Trainer bij mini-volleybal

Project (Tijdelijk) · 2 uur/week
Noorder Boerenvaart 11, 1601 SL Enkhuizen, Netherlands
TrainingSportJeugdwerk
Sport & Recreatie
4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Volleybalvereniging Madjoe
#68789
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Volleybalvereniging-Madjoe/Maatschappelijke-stages/Trainer-bij-mini-volleybal/68789 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom helpen bij het trainen van mini volleybal voor de jeugdleden van Madjoe in Enkhuizen.

Uitgebreide omschrijving

Het minivolleybal is de vorm van volleybal die wij aan onze jongste leden aanbieden. Je helpt wekelijks tijdens de training als hulptrainer voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Je helpt de trainer met oefeningen maken en uitleggen aan de kinderen. Als je heel goed bent in training geven, dan mag je misschien ook zelf opdrachten verzinnen.


Wat verwachten wij van je?:

Enthousiasme, flexibiliteit, een beetje gezelligheid en het is wel heel handig als je ervaring hebt met volleybal en/of je op volleybal hebt gezeten of zit.

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over Volleybalvereniging Madjoe

Volleyballen is het leukst in Enkhuizen! Welkom bij Madjoe. Een volleybalvereniging met passie voor de sport en onze leden. En met een uitzonderlijk goede, motiverende sfeer! Voor jong en oud, talenten en liefhebbers.