Skip Sidebar

Over ons

Label Wilgaerden is onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep en biedt zorg en ondersteuning aan ouderen. De ondersteuning is persoonlijk en sluit aan bij de behoefte van de cliënt.
Waar de één ...

OuderenMensen met een beperkingZorg
Deel
Stagelopen in de zorg bij Leekerweide

Stagelopen in de zorg bij Leekerweide

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland
Activiteiten begeleiden
OuderenMensen met een beperkingZorg
Maatschappelijke stage Delen
WilgaerdenLeekerweideGroep
#70188
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep4/Maatschappelijke-stages/Stagelopen-in-de-zorg-bij-Leekerweide/70188 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te helpen bij het activiteiten voor onze cliënten en om een vertrouwensband op te bouwen.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Tijdens de stage ga je aan de slag met organiseren en uitvoeren van activiteiten. Dit is vooral in een locatie waar de cliënten wonen, of dagbesteding krijgen. Je leert de cliëntenondersteunen waar nodig. Dit zal vooral zijn door te helpen bij de dagbesteding met leuke activiteiten, zoals helpen met spelletjes, wandelen, eten, en andere leuke dingen doen met de ouderen.

Je krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om zorg te bieden aan onze cliënten en om een vertrouwensband op te bouwen.

We hebben locaties in heel West-Friesland dus altijd wel eentje in de buurt.


Wat bieden wij?

Een stage waar ruimte is voor ontwikkeling en je goede begeleiding krijgt

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je wensen, beschikbaarheid en reismogelijkheden

Collega’s die vinden dat gezelligheid en werk prima samen gaan


Over Leekerweide

Label Leekerweide is onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep en biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking op allerlei levensgebieden. De ondersteuning is persoonlijk en sluit aan bij de behoefte van de cliënt.

Waar de één behoefte heeft aan intensieve verzorging, heeft de ander meer behoefte aan een helpende hand.

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen
Enkhuizen Maatschappelijke stages > WilgaerdenLeekerweideGroep > Stagelopen in de zorg bij Leekerweide

Over WilgaerdenLeekerweideGroep

Label Wilgaerden is onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep en biedt zorg en ondersteuning aan ouderen. De ondersteuning is persoonlijk en sluit aan bij de behoefte van de cliënt.
Waar de één behoefte heeft aan intensieve verzorging, heeft de ander meer behoefte aan een helpende hand en waar de één in een verzorgingshuis woont, woont de ander nog zelfstandig in de wijk. Achter elke cliënt schuilt een persoonlijk verhaal en daar leveren wij onze bijdrage aan. Tijdens jouw stage ben jij onderdeel van het team, je telt mee en er is aandacht voor jouw ontwikkeling. Na alle theorie op school te hebben geleerd is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen.