Help jij een handje bij Zorgboerderij Welkom Thuis?

Help jij een handje bij Zorgboerderij Welkom Thuis?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Oosterstraat 70, 1654 JN Benningbroek, Nederland
Activiteiten begeleidenTuinierenDieren verzorgenMaatje & buddySociaal contactOndersteunend werk
ZorgWelzijnOuderen
Maatschappelijke stage Delen
Zorgboerderij Welkom Thuis
#83269
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Zorgboerderij-Welkom-Thuis1/Maatschappelijke-stages/Help-jij-een-handje-bij-Zorgboerderij-Welkom-Thuis/83269 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom bij ons dieren voeren, de hokken schoonmaken, in de tuin werken, of in vakanties gezellig een spelletje spelen met ouderen.

Uitgebreide omschrijving

Wij hebben een zorgboerderij in Benningbroek, waar oudere mensen overdag gezellig voor dagbesteding komen. Op onze boerderij is altijd heel veel te doen. Zo hebben we een grote tuin (zie foto) waar je mag helpen.


Daarnaast hebben zoals het hoort op een boerderij ook dieren. Zoals geiten, schapen, konijnen en kalfjes. Als je het leuk vindt mag je komen helpen met de dierenhokken schoonmaken en de dieren voeren.


Tijdens de schoolvakanties mag je bij ons ook overdag stagelopen, tussen 10.00 en 16.00. Dan is het ook mogelijk om iets leuks te doen met de ouderen die bij ons komen. Denk aan schilderen, puzzels maken, bakken of koken, spelletjes spelen, muziek maken, enzovoorts!

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen

Over Zorgboerderij Welkom Thuis

Wij zijn zorgboerderij Welkom Thuis, geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij, Frank, Alina en Yoshi Knol, zijn de zorgboerderij met veel trots gestart op 1 januari 2020. Wij vinden het belangrijk om met elkaar te zorgen dat onze zorgdeelnemers een waardevolle dagbesteding bij ons hebben.
Wij proberen daarom zoveel mogelijk aan te sluiten op de behoeften en wensen van onze zorgdeelnemers en hebben inmiddels een breed aanbod van activiteiten. Onze zorgdeelnemers komen bij ons wegens psychogeriatrische en psychische klachten. De meesten hebben een leeftijd van 70+.